Ujemite zimsko priložnost - FISKARS in GERBER na MOL bencinskih servisih

14. 11. 2013

Družba Unicommerce v sodelovanju z družbo MOL Slovenija pripravlja zimsko akcijo, v kateri bodo kupci goriva na MOL bencinskih servisih po vsej Sloveniji deležni še posebnih ugodnosti pri nakupu izdelkov priznanih blagovnih znamk Fiskars in Gerber (hčerinsko podjetje delniške družbe FISKARS). Akcija se bo začela 14. novembra 2013  in bo trajala do 23. februarja 2014. Izkoristite jo lahko tudi za ugoden nakup koristnih in visoko kakovostnih novoletnih daril za vaše družinske člane in prijatelje.

Gerber, blagovna znamka vrhunskega rezalnega orodja, je sinonim za vzdržljivost in inovativnost, kar v tej promocijski akciji pooseblja tudi Bear Grylls, strokovnjak za preživetje v naravi.  Med izdelki, po katerih je ta zaupanja vredna znamka poznana na trgu že od leta 1939, so noži, mačete, sekire in druga večfunkcijska orodja, ki jih najpogosteje uporabljajo moški pustolovskega duha, pripravljeni na vsako nepredvideno pustolovščino v naravi.

Fiskars je vodini svetovni proizvajalec vrhunskega ročnega vrtnega orodja in izdelkov za dom. Skupina vključuje priznane blagovne znamke Fiskars, Iittala in Gerber. Blagovno znamko Fiskars v Sloveniji zastopa podjetje Unicommerce, d. o. o. s sedežem v Logatcu. Izdelke trgu ponuja preko trgovskih mrež s specializiranimi oddelki za vrt, dobro založenih vrtnarskih centrov in maloprodajne mreže pooblaščenih in strokovno usposobljenih trgovcev Stihl s servisom.

 BEAR GRYLLS AKADEMIJA PREŽIVETJA – NAGRADNA IGRA

Kupci izdelkov Gerber in Fiskars na MOL bencinskih servisih lahko sodelujejo v posebej zanimivi  nagradni igri, ki bo srečnemu nagrajencu zagotovila udeležbo na 5-dnevni Bear Grylls akademiji preživetja v Škotskem višavju.  Gre za tečaj, v katerem boste 3 dni preživeli v divjini, pridobljeno znanje pa zatem uporabili na 36-urni ekspediciji. Nagradna igra traja od 14. novembra 2013 do 23. februarja 2014. Več informacij ponuja spletna stran www.mol.si/fiskars