JUB - Delavnica z enostavnimi in 3D šablonami

8. junij 2011

O tem, kako lahko sami nanašate na stene svojega doma različne vzorce, ki vam jih nudijo štiri kolekcije JUB Decor šablon, je v JUB Design studiu potekala praktična delavnica, ki je pritegnila pozornost ne le nežnejšega spola, pač pa so se s tehnikami in načini nanašanja seznanjali tudi moški.

V družbi oblikovalk šablon Katje in Jasmine iz studia Oloop so udeleženci spoznali vse vrste vzorcev, ki jih ponujajo kolekcije NATURE, TREND, PRESTIGE in FENG SHUI, od nežnih naravnih rastlinskih in živalskih motivov tja do stiliziranih, sodobnih trendovskih ter abstraktnih vzorcev. Da so možnosti oblikovanja vzorcev pri poslikavah odvisne od vaše domišljije, ustvarjalnosti in namembnosti prostora, kamor jih nameravate umestiti, ni potrebno posebej poudarjati.

Udeleženci delavnice so bili soglasni, da je delo s šablonami razmeroma enostavno. Tudi vi se lahko vseh »trikov« šabloniranja naučite na eni od delavnic, ki bodo v JUB Design Studiu zopet potekale od oktobra dalje. O terminih delavnic vas lahko v JUB-u obvestijo tudi preko svojih e-novic, potrebna je le vaša prijava na spletni strani www.jub.eu.