JUB - Jupol ponovno s prestižnim priznanjem Trusted Brand

22. maj 2013

Blagovna znamka JUPOL je kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka že šesto leto zapored prejemnica prestižnega priznanja Trusted Brand 2013. 

Trusted Brand je ena največjih potrošniških raziskav v Evropi in v svetu, ki jo od leta 2000 naprej med svojimi bralci izvaja revija Reader's Digest. Slovenija se je prvič v to obširno in pomembno raziskavo vključila v letu 2007. Letos je izbor blagovnih znamk med potrošniki potekal skupno v 40 kategorijah, od tega jih je polovica domačih. Kar 82 odstotkov Slovencev, ki so sodelovali v raziskavi, je menilo, da mora zaupanje potrošnikov sloneti na poznavanju same blagovne znamke, zato kupci vse izdelke, ki nosijo pečat Trusted Brand, pri nas še toliko bolj cenijo ter po njih segajo trikrat pogosteje.

V kategoriji 'barve za dom' so blagovni znamki JUPOL potrošniki v Sloveniji ponovno podelili najvišje mesto na lestvici, s čimer si JUB kot najstarejši proizvajalec zidnih barv upravičeno utrjuje svoj ugled tako na domačem trgu kot tudi v evropskem prostoru. Pečat Trusted Brand 2013 na izdelkih iz družine barv JUPOL bo tako potrošnikom še vnaprej dodatno vodilo, katere notranje zidne barve so najbolj vredne zaupanja in nakupa.  

Za blagovno znamko Jupol je prestižno nagrado potrošnikov na majski slovesnosti Trusted Brand 2013 prevzela Vojka Kos, vodja produktne pisarne v Skupini JUB. Priznanje sta ji v Cankarjevem domu v Ljubljani podelila Polona Stepišnik, direktorica prodaje in marketinga v MKZ, ter Marko Ručigaj, član uprave v MKZ. (foto: arhiv MKZ in arhiv Maga)