PPD Distribucija - Večerna zabava okusov

20. junij 2013 


CELEBRATE EVERY MOMENT.

PPD Distribucija predstavila svoje zvezde večera na zabavi okusov v Fužinskem gradu.

 Družba PPD Distribucija je v Fužinskem gradu pripravila posebno zabavo okusov, na kateri je predstavila svoje paradne blagovne znamke alkoholnih pijač Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys in Captain Morgan. Udeleženci so lahko okušali pijače na različnih prizoriščih, kjer so jim vrhunski barmani in mojstri mešanja koktejlov v družbi slavnega Captaina Morgana in atraktivnih Morganetk pripravljali specialne napitke bogatih in polnih okusov. Goste iz poslovnega sveta in znane Slovence, ki so dodobra zapolnili grajsko dvorišče, je z glasbo razvnela skupina Muff, zabava pod zvezdami pa se je zaključila šele v zgodnjih jutranjih urah.

Generalni direktor PPD Distribucija za Hrvaško in Slovenijo Constandinos Efthymiou je udeležence na vrhuncu zabave pozdravil z besedami:

»V veliko veselje nam je, da lahko nocoj gostimo to čudovito zabavo! Zelo smo ponosni, da nam je kot podjetju PPD Distribucija nocoj uspelo našim gostom ponuditi izkušnjo praznovanja, pri kateri se bodo srečali z nekaterimi od najbolje prodajanih blagovnih znamk žganih pijač v svetu. Smo ekskluzivni distributer podjetja Diageo za Slovenijo in naš portfelj vsebuje nekaj od najbolje prodajanih blagovnih znamk v svetu. Smirnoff je najbolje prodajana žgana pijača v svetu, Johnnie Walker je najbolje prodajan viski v svetu, Baileys je najbolje prodajan kremni liker v svetu in Captain Morgan je v svetu druga najbolje prodajana blagovna znamka v kategoriji ruma. V Sloveniji delamo z najboljšimi od najboljših, kar nas navdaja z zanosom, da se bomo še bolj trudili. Širok nabor naših odličnih svetovno znanih blagovnih znamk pomeni, da lahko ljudje vsak dan in ob vsaki priložnosti slavijo življenje ne glede na to, kje so. Zato bomo nocoj proslavili svojo prisotnost na slovenskem trgu v velikem slogu! Najlepša hvala, ker praznujete z nami!«

Dogodek je za PPD Distribucijo organiziral AV-Studio, v agenciji Maga pa smo poskrbeli za medijsko podporo. 

Foto: Mediaspeed