SEB - Tefal in Rowenta predstavila novosti, ki prihajajo na naše trgovske police

Smlednik, 31. marec 2017


Skupina SEB je tudi za letošnje leto pripravila vrsto novosti v segmentu malih gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Tefal in Rowenta, ki bodo že to pomlad uporabnikom na voljo na trgovskih policah s tovrstnimi izdelki.

Romana Kancler, direktorica SEB Slovenija, je konec marca v prijetnem ambientu Golf Kluba Smlednik s svojo ekipo poslovnim partnerjem najprej podrobno predstavila sesalnike za prah Rowenta Silence Force, med njimi model RO6477, ki je za učinkovito odstranjevanje prahu in alergenov lani septembra postal zmagovalec testa Zveze potrošnikov Slovenije.

Kot revolucionarno novost so predstavili Tefalov OptiGrill kontaktni žar, ki s patentirano tehnologijo uporabniku omogoča popoln nadzor nad temperaturo in trajanjem priprave hrane. Z različnimi programi bo odlična izbira za peko mesnih in ribjih jedi, hamburgerjev, sendvičev, zelenjave in drugih pekovskih izdelkov, pri čemer je toplotno obdelavo ali pečenje z nastavitvijo temperature mogoče povsem enostavno nadzorovati. Ta odličen Tefalov izdelek, ki je prejemnik naziva Produkt leta 2017, bo vsakemu kuharskemu mojstru ali začetniku močno olajšal delo, jedi pa bodo vedno okusne, slastne in sočne.

Naziv Produkt leta 2017 je Tefal pridobil tudi za izjemno zmogljivo likalno parno postajo linije Pro Express. Ta visokotlačna parna postaja s svojo 'smart’ tehnologijo uporabnikom zagotavlja ne le občutnega prihranka časa, pač pa tudi brezhibne rezultate likanja in popolno nego oblačil različnih debelin in tudi najbolj občutljivih materialov.

Tefalova blagovna znamka na trg prinaša še paleto izdelkov 'to go', namenjenih vse bolj mobilnim in okolju prijaznim uporabnikom. Med prvih sto najbolj priljubljenih svetovnih izdelkov namreč sodijo prav Tefalovi priročni vrči za vodo in lične karafe, ki bodo vaše jedilnice naredile še bolj trendovsko privlačne, pa tudi atraktivne stekleničke za hladne ali termo posode za tople in vroče napitke, kot sta kava ali čaj, ki jih radi pogosto jemljemo s seboj. Paleto v tej skupini izdelkov dopolnjujejo še posode za peko in shranjevanje živil z vrhunskim tesnjenjem, ki jih boste koristno uporabili tako doma kot na potovanju.


 FOTO: Anže Petkovšek