Unicommerce - Fiskars v sodelovanju z Ekošolo

januar 2013

Družba Unicommerce je v sodelovanju s programom Ekošola pripravila projekt, ki ga bodo učitelji, vzgojitelji in mentorji v šolah in vrtcih izvajali v okviru programa 'šolska vrtilnica' v letu 2013.

Didaktični Zeliščarski vrtnarski dnevnik smo zasnovali s poslanstvom trajnejšega sožitja otrok z naravo. Otroci bodo vsak mesec svoja spoznanja z opisi opravljenih del ter fotografijami pridno beležili v priročnik, ki bo tako pripovedoval zgodbo o rasti, negi, obrezovanju ter shranjevanju zelišč v posamezni slovenski regiji. In najboljše šole in vrtce bodo tudi nagradili. Fiskars vrtnega orodja za urejanje šolskih vrtov bodo zagotovo veseli vsi mali vrtnarski mojstri.

Moj prvi Fiskars® je vrtno orodje, ki so ga Finci razvili po dveletnem opazovanju otrok pri delu na vrtu. Tako so nastala orodja zanimivih oblik, velikosti in barv. Pestro paleto barvitih orodij za vse letne čase bodo otroci koristno uporabili za svoje ‘kreativno’ raziskovanje vrta. Moj prvi Fiskars® orodja nosijo oznako CE, kar potrjuje, da so izdelana v skladu s predpisi Evropske Unije.