SEB - Promocija novitet - Milenijsko ogledalo

18. maj 2000

Nastopajoči: Gojmir Lešnjak- Gojc, Mateja Golob, Mario Galunič kot voditelj, pevka Helena Blagne, plesalke Mojce Horvat

Prodaja na slovenskem trgu poteka preko uvoznikov, ki sta se jim v tem letu pridružila še dva velika- kranjski Merkur in celjska Kovinotehna. Izdelke na svojih trgovskih policah z belo tehniko ponujajo poleg velikih tudi manjši trgovci in samostojni prodajalci.

 Mateja Golob kot Primorka Silvija Monro dela kot prodajalka v Milenijski trgovini. Navdušena je nad novim Baby Home programom, tehtnicami, Eureka posodami, cvrtniki  in likalniki, ki so pravkar prispeli v trgovino. Gostja Helena Blagne zavije med police in si podrobno ogleduje razstavljene izdelke, a jo varnostni inšpektor Egidij Balinc neprestano nadzoruje. Vsak izdelek ji izpuli iz rok in ga hitro vrne na polico. Ko Mario pove, da jo je kot dobro poznavalko povabil na ogled novih ribjih fondijev, raclette žarov  in drugih novosti, se Gojc zave, da svoje delo jemlje preveč resno. Silvija predstavi barvite zajemalke, sitaste žlice in drugo kuhinjsko galanterijo, mešalnike Rondo, vok, karafo (jena) posodo in ponve »termospot«, plesalke Mojce Horvat pa vmes odplešejo in odpojejo še Diamonds are the Girl's Best Friend in navdušijo direktorja Geisna ter vse prisotne udeležence v Križni dvorani dvorca Zemono.

 Mario za posamezne prezentacije goste razdeli v skupine milenijskih hroščev, termitov in kobilic, da si izdelke na terasi tudi neposredno ogledajo. Sledi nagradno »žrebanje v treh odsevih«, ki prinaša praktične nagrade, zmagovalcu pa potovanje na Maldive. Varnostnik Balinc zbere pogum in se pred vsemi Heleni Blagne ponudi za osebnega varnostnika.