SEB - Promocija novitet Rowenta, Tefal, Moulinex, Krups, Lagostina 2008

21. maj 2008

Nastopajoči: Bojan Emeršič kot Zmago Batina, voditeljica Anja Tomažin, kuha Eric Raucher, pevec Jan Plestenjak

 Zmago Batina je Anjin svetovalec za hrano par excelence, pravi profesionalec za male gospodinjske aparate. Eric Rauscher je mojster francosko-slovenske kuhinje in pozna vse najboljše Tefalove kuhinjske aparate. Anja prisega na pravilno prehrano, Zmago pa ima rad vse, kar “ni preveč zdravo”.

 Anja priporoča zajtrkovanje. Doma si lahko pripravite paštetko, pa baguettke si lahko tudi spečete, sveže in hrustljave....Zmago prisega le na meso, zato ji bo raje kasneje pokazal, kako se speče pravi zrezek. Še prej bo preveril, če znajo moški tudi frizirati, saj je to itak povsem enostavno. Anja z regijskim direktorjem Geisnom pije kavico iz Krupsovega aparata, Romana Kancler pa kot vodja komisije ocenjuje moške, ki se nemočni trudijo z Rowentinim kodralnikom in ravnalnikom las ter sušilcem za lase. Zmago napove peko zrezka in „pomfrija“, za katerega prinese cel kanister olja. Zgrožena Anja pokliče na pomoč Erica, ki predstavi novi cvrtnik Actifry, v katerem pečeš krompirček z eno samo žlico olja. Za prilogo v Vitacusine steamerju pripraviš dušeno zelenjavo z obilo vitaminov in mineralov. Samo naliješ malo vode in obrneš gumb. In vse je pripravljeno. Zmago predlaga tekmovanje iz peke zrezkov. Zaradi silne vneme je Zmagov suknjič že malo »utrujen«. Anja ga zato osveži in zlika, saj lepa obleka na ženske naredi dober vtis. Zmago pritrjuje, oba pa razvijeta teorijo, da bi moški morali doma prevzeti likanje.

 Med posameznimi točkami se udeležencem predstavi Jan s svojo kitaro. Na terasi poteka tekmovanje profesionalnih frizerjev s kolekcijo Rowenta Elite Look s slavnim Gustyem na čelu. Restavracija Zemono poskrbi za odlično pogostitev gostov iz vse Slovenije. Po podelitvi nagrad se pozno popoldne s komfortnim avtobusom odpeljejo do Ljubljane, Celja in Maribora.

 Prodaja SEB blagovnih znamk po Evropi narašča, v Sloveniji pa jih uspešno prodajajo Merkur, Mercator, Big Bang, Interspar, Tuš, Harwey Norman, Nama, Leclerc, Aliansa, Jagros in Akvonij.