SEB - Promocija novitet Rowenta, Tefal, Moulinex, Krups, Lagostina

13. september 2007

Nastopajoči: Alenka Tetičkovič kot sestra Franja, Dario Varga kot večni pacient  Debevec, voditeljica Rebeka Dremelj, kuhar Eric Raucher, pevka Saška Lendero

 Franja in Debevec se iz Naše male klinike izselita kot zakonski par. Franja je pridna in ves čas pospravlja, Debevec pa tudi med počitkom samo lenobno jamra in se ves čas pritožuje. Franja ga ne spusti na sprehod z zmečkanimi kavbojkami, zato mu jih prej dobro zlika. Nato mu pokaže, kaj vse je mogoče pripraviti z Moulinexovim Click&Mix paličnim mešalnikom, zatem pa še z opekačem kruha in grelnikom vode iz serije Rowenta Prelude.

Debevec bi rad pomagal Franji do lepe frizure. Ko ima skodrane lase, bi raje imela ravne, ko ima ravne, bi si želela skodranih. Debevec ji ponuja Rowentine kodralnike in ravnalce las, skupaj pa preverita tudi osebno tehtnico. Tefalova BODY SIGNAL VISIO CONTROL te vedno opozori na grehe pri prehrani, saj pokaže vse- ali si pridobil maščobo ali povečal mišično maso. Debevca zanima, ali je morda tudi preveč kosmat. Franja mu posodi FRESH AIR model od Rowente, kjer hladen zrak omili bolečino.

 Eric Raucher udeležencem predstavi Krupsovega kuhinjskega robota, Saška Lendero pa večkrat dvigne dvorano na noge. Rebeka Dremelj v kratkem pregledu zgodovine pojasni, da se je vse začelo v Parizu pred 150 leti, ko je Antoine Lescure razvil Tefalove posode. Prvi lonec na paro je nastal leta 1953, prvi cvrtnik leta 1967. Nesprijemljive Tefalove ponve, ki so danes znane po vsem svetu, so v kuhinje s prodajnih polic prišle leta 1968. Likalnike, sušilce za lase in druge izdelke za osebno nego, aparate za pripravo kave in čaja ter grelce za vodo smo dobili v 70-ih letih. Leta 1973 nastane še holding SEB. 1988 se Tefalu pridruži blagovna znamka Rowenta, leta 2001 Moulinex in Krups, Lagostina pa leta 2006. Nato predstavi še direktne Sebove uvoznike v Sloveniji, družbe Merkur, Mercator, Bofex, Interspar, Era, Tuš, Harwey Norman, Nama in Leclerc. Tomaž Kavčič je na Zemonu za pogostitev udeležencev tokrat še posebej lepo poskrbel.