SEB - Promocija novitet Rowenta, Tefal, Moulinex, Krups

20. maj 2003

 Nastopajoči: Nataša Barbara Gračner in Branko Šturbej, voditeljica Lorella Flego, pevec Davor Radolfi in plesalci iz plesnega studia Mojce Horvat 

 Sveže zaljubljena zakonca se preselita v novo stanovanjce. Ona je izjemno atraktivna, a o kuhanju ne ve kaj dosti, pa tudi likanje in sesanje ji nista prav pri srcu, on pa si želi ustvariti pravi dom, v katerega sodijo tudi najboljši mali gospodinjski »pomočniki«. Hrano si najraje pripravlja sam, saj se je doslej prehranjeval le po restavracijah, zato ji namigne, da potrebujeta tudi novo posodo.

 Čez čas mož postaja pravi poznavalec novitet in soprogo ves čas obvešča, kaj vse je že  mogoče na trgu kupiti. Dobro pozna celotno paleto »strokovnjakov za dom« in vse njihove lastnosti. Namesto obiska lepotilnega salona ženi priporoči uporabo izdelkov Rowenta za osebno nego, od sušilnika ter kodralnika za lase do osebne tehtnice in depilatorja. Počasi ji že postaja všeč, da zmore kaj postoriti tudi sama.

 Ob letu osorej ga na njuno obletnico poroke želi žena prijetno presenetiti. Za darilo mu kupi nov Tefalov žar, primeren za piknike na njunem vikendu. A romantično vzdušje hitro mineva, saj ga ni in ni domov. Je mar pozabil na obletnico? Ko se vrne, ženi pove, da se je po darilo zanjo splačalo iti tudi v Mursko Soboto…Tefalov žar je namreč zaradi velikega povpraševanja prej zaman iskal po vseh bližnjih trgovinah.

 Ko ona že lista katalog zanimivih turističnih destinacij, kamor bi lahko odpotovala na dopust, on okoli fotelja v dnevni sobi ravno sesa prah. Njenim predlogom ni tako naklonjen kot prejšnja leta. Sam bi raje šel na vikend, saj je nakupil povsem nove gospodinjske aparate, s katerimi jo bo razvajal ves čas njunih počitnic. Strinjata se, da bo tako tudi najbolje.