Unicommerce je predstavil Fiskarsove novosti za leto 2020

12. februar, 2020


Družba Unicommerce slovenskemu trgu letos že predstavlja najnovejša orodja blagovne znamke Fiskars, ki bodo uporabnike v njihovih bivalnih okoljih razveseljevale tako pri vrtnarjenju kot pri vzdrževanju hiše. Fiskars je namreč tudi letos poskrbel, da bo vrhunsko ročno vrtno orodje finske blagovne znamke navdušilo uporabnike z novimi, inovativnimi in oblikovno dovršenimi izdelki za vrtnarjenje, obrezovanje in zalivanje, hkrati pa na trg prinaša še nova konstrukcijska orodja, kot so tehnološko izpopolnjenje škarje, klešče, lomilke ali kladiva, ki jih gradbinci uporabljajo za obdelovanje raznolikih trdnejših ali trpežnejših konstrukcijskih materialov. Vsi izdelki bodo na voljo pri trgovskih

mrežah s specializiranimi oddelki za vrt, dobro založenih vrtnarskih centrov in tudi maloprodajne mreže pooblaščenih in strokovno usposobljenih trgovcev Stihl s servisom.

Tradicija Fiskars že od leta 1649

Fiskars je najstarejša blagovna znamka vrtnega orodja, saj njeni začetki segajo že v leto 1649. Finsko podjetje je danes eno večjih in uglednih mednarodnih koncernov, blagovna znamka pa je poznana po dovršeno oblikovanih in ergonomskih izdelkih, izdelanih iz lahkih in trpežnih materialov, ki zadovoljujejo stroge finske standarde kakovosti. 


Fiskars v Sloveniji


Fiskars na trgu že tradicionalno ponuja vrhunska, inovativna in trpežna vrtna ter gozdarska orodja, ki uporabnike razbremenijo večjih naporov ter jim pomembno olajšajo delo. Tudi slovenski uporabniki že dobro poznajo Fiskars ročno vrtno orodje za obrezovanje, kleščenje, sekanje in žaganje, saj je družba Unicommerce to blagovno znamko v svoj zastopniški program uvrstila že v letu 2008. Med izdelki za obdelovanje zemlje Fiskars ponuja grablje, lopate, motike, vile in ročne kultivatorje, za urejanje zelenic pa sta tu nepogrešljiva še ročna kosilnica ter učinkovit odstranjevalec plevela. Za nego rastlin, cvetja, grmovnic in žive meje so na voljo raznolike vrste vrtnih škarij in obrezovalnih klešč. Fiskars je pri nas še posebej poznan po svojih nožih in brusih, žagah ter sekirah. Kot novost Fiskars letos predstavlja tudi nove sisteme za zalivanje, ki bodo izjemno učinkoviti tako na majhnih kot večjih urbanih vrtovih. Ponudbo seveda dopolnjujejo še izdelki za čiščenje žlebov, vrta, vrtnih poti ali dvorišč, od raznolikih večnamenskih metel, ki jih potrebujemo poleti, do snežnih orodij, ki nam bodo koristili pozimi. 

Delo na vrtu nas osrečuje.

Ljudje se bolje počutimo, ko smo aktivni v okolju, ki nas obkroža in nam veliko pomeni. Tudi takrat, ko se v družbi povezujemo s tistimi, ki imajo podobne ali sorodne cilje, ali pa takrat, ko se samoiniciativno učimo novih spretnosti. In vrt je kot del narave tisti, ki nas vedno pomirja, zato tudi  96 % vrtnarskih navdušencev pravi, da jih delo na vrtu osrečuje. Fiskars vam s svojimi izdelki že danes ponuja priložnost, da kot uporabnik oblikujete svoj svet, ki vas bo dnevno osrečeval in vam prinašal osebno zadovoljstvo.

Vrtnarjenje prinaša vedno nove izzive.

Fiskars vam letos predstavlja nove izdelke iz programa za zalivanje vrtov in zelenic ter inovativna rezalna vrtnarska orodja, ki vam bodo v pomoč pri lahkotnem, hitrejšem in spretnejšem urejanju vašega vrta. Med novostmi so vse pozornosti vredni izdelki Fiskars iz serij Norden in Solid, od sekir za obdelavo lesa, vrtnih žag in brusov, do najnovejših škarij za obrezovanje rezanega cvetja in grmovnic.  

  • Serija Norden – sekire;

  • Serija Solid – sekire, mačete, vrtne žage, brusi, vrtne škarje, snežna orodja;

  • Fiskars zalivalni sistemi.


Fiskars konstrukcijska orodja za gradbenike:  PowerArc™ in PowerGear™ 


Fiskars je s svojo napredno tehnologijo pri novih orodjih PowerArc in PowerGear poskrbel tudi za izboljšanje uporabniške izkušnje na gradbišču. Izdelki se ponašajo z izboljšanimi rezili, pri čemer poleg vrhunske mehanike ter napredne ergonomije za uporabnika pomenijo tudi optimizacijo moči pri njihovi uporabi, saj bosta napor in obremenitev pri rezanju manjša za kar 30 do 50 %. 

Tako bo letošnje leto zaznamovala ponudba izdelkov PowerArc ter rezalnih orodij PowerGear, ki uporabnikom omogočata izkoristiti polno moč tega izpopolnjenega gradbenega orodja, pa tudi večjo učinkovitost ter z manj napora tudi večje udobje pri delu.